NYT FRA BESTYRELSEN | JULI 2018

July 11, 2018

 

Det sker der i Døveforeningen af 1866
Alle vores aktiviteter kører på lavt blus i sommerferien. De fleste foreninger holder sommerferie, dog er værestedet åbent som normalt.
Til august er Døveforeningen af 1866 værter for "Deaf Pub" i forbindelse med Døves Nordiske Kulturfestival, hvor frivillige står i baren og sørger for det praktiske. Vil du være frivillig? Så kan du læse mere på Facebook.

Kontakt: Mads Jonathan Pedersen (formand)

 

Status på ejendommens drift
Her fra juli er der ikke længere fastansatte i huset. Bestyrelsen er i gang med at finde en holdbar løsning for rengøring, som gælder fra den 1. august. Indtil da bliver der rengjort en gang ugentligt.

Kontakt: Christian Klim (ejendom/lejere)

 

Status på udlejning
Festsalen er ikke lejet ud resten af juli, men efter sommer er festsalen mere eller mindre udlejet hver weekend resten af året. Bestyrelsen er ved at se på, hvordan vi kan udnytte café 17 bedre - evt. leje ud i hverdagene.

Kontakt: Søren Visholm (ejendom/udlejning)

 

Kontakt bestyrelsen

info@deaf1866.dk

 

 

Tags:

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes