FOREDRAG | OPLEV MIKKEL BEHA

July 16, 2018

 

Mikkel gør status efter Havanas 3-årige jordomrejse, fortæller om sine største oplevelser oghar nye billeder og filmklip med. Og så løfter han også sløret for familiens fremtidige planer og næste eventyr i det kolde nord.

 

Tag med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana. Han fortæller på denne aften engageret om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om de valg, det er nødvendigt at tage for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

 

Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og nye klip og fotos fra tv-serien Kurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv.

 

Der vil blive tegnsprogstolket, og der er booket 10 pladser på først række.

 

Fristen for at tilmelde sig er 29. august 2018 via https://1866.nemtilmeld.dk/44/

 

Adressen er 

 


Bremen teater

Nyropsgade 39-41

1602 København V

 

 

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes