ARRANGEMENT | STAVGANG

July 25, 2018

 

Vi motionerer for vores kroppe og 1866

 

Vores kroppe har brug for motion. Døveforeningen af 1866 har brug for støtte. 

Stavgang er en god motionsform, hvor vi går med 2 stave som hjælpemiddel. Stavene hjælper dig med at holde balancen. Din overkrop og dine arme bliver aktiveret under gangen. Bruger vi stavene rigtigt, får vi større glæde af motionen.

 

Andreas er uddannet instruktør til stavgang. Asger efterlyser professionel instruktion i stavgang. 

 

Andreas tilbyder et minikursus, som foregår på en onsdag fra kl. 10 til 14 i Brohusgade 17. Vi starter med 1 ½ times instruktion i brugen af stavgang. Efter 1 times frokost vil der være 1 ½ times praktiske øvelser ude ved Sortedams sø. 

 

Kurset koster 100 kr, som går direkte til 1866. 

 

Interesserede bedes kontakte Andreas og Asger senest 20. august. Sammen vil vi finde frem til en onsdag, som passer de fleste af os. Lad os gøre noget ikke alene for vores sundhed men også for at skaffe et kærkommet tilskud til 1866. 

 

Kom og vær med! 

 

Andreas                            Asger

fys@hildrum.dk              asger@bergmanns.dk

 

 

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes