FOREDRAG: 6 ÅRS OVERLEVELSESKAMP I FERTILITETS- OG ADOPTIONSHELVEDE

August 23, 2018

Et spændende, tegnsprogstolket foredrag af skuespiller Pelle Hvenegaard:

 

Pelle Hvenegaard har haft en del værtsroller, blandt andet som flabet tovholder i TV 2’s datingprogram ”Dagens Mand". Han har rejst i store dele af verden og har, udover at lave tv, haft adskillige arbejdstitler med plejehjælpsassistent og it-iværksætter som de nok største yderpunkter.

Den altoverskyggende, vigtigste og absolut mest lykkebringede titel han til dato har fået, er dog titlen som far. Det kunne han kalde sig, da han og hustruen Caroline for første gang kunne holde deres lille adoptivdatter, Zoe Ukhona, i armene 12. september 2016. Først hér følte han sig i havn i et søgende og spændende men også til tider ret tomt og meningsløst liv. Forud for det lykkelige øjeblik lå 6 års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede. Den kamp har han beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkommer på People’s Press og Chri Chri Journal 12. april 2018.

 

Foredraget arrangeres i samarbejde med foreningen LadyLike.

 

Der er plads til 100 tilmeldte. Prisen bliver 125,- for medlemmer af Døveforeningen af 1866. Prisen inkluderer en sandwich og en sodavand.

 

Sæt kryds i kalenderen den 25. oktober 2018.

 

Tilmeld dig og og betal via LadyLike på dette link.

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes