10. NOVEMBER | JULEBANKO - ET FÆLLESARRANGEMENT FOR HELE HUSET

October 28, 2018

 

 

Døvehuset i Brohusgade, med foreningerne, Absalon, 1866, Kvindeforeningen og LadyLike, arrangerer julebanko d. 10 November. Dørene åbner klokken 13.00 og bankospillet starter kl. 14.00. Programmet vil følge Kvindeforeningens procedure. Undervejs vil der være en halv times pause, hvor der vil kunne købes kaffe og kage, hvorefter spillet forsætter på samme måde. Her kan man vinde gode præmier. 

Denne dag vil der også være mulighed for at blive og spise med, der vil blive serveret et måltid i Mortens aftens ånd. Priser på dette kommer snarest, så hvis du er interesseret, så bestil via linket der kommer snarest! 1866’s bar er åben denne dag, så alle drikkevarer sælges til cafeens pris. 

Det vil også være muligt at tage sine egne børn med og alle som både er medlemmer og ikke er er hjerteligt velkomne! 

Priser på plader
1 plade 20,-
2 plader 35,- 
3 plader 40,- 
 

Gå til NemTilmeld

SE EVENT'ET PÅ FACEBOOK

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes