11. MARTS | FOREDRAG | JORDEN RUNDT MED EMIL, THEIS OG HAVANA

December 17, 2018

 

Kunne du tænke dig at se / høre et foredrag om en rejse jorden rundt til søs?

 

Så har vi et forslag til dig, nemlig at 1866 arrangerer fælles deltagelse til et foredrag ”Jorden rundt med Emil, Theis og Havana”.

 

TILMELDING & BETALING HER senest 15. januar 2019.

 

Mandag d. 11. marts, kl. 19.
Bremen Teater, Nyropsgade 39-41

1602 København V (tæt ved Vesterport station)

 

Efter en succesfuld deltagelse til et tidligere foredrag, ”Mikkel og Den store Verden” i oktober måned, hvor 7 1866-medlemmer deltog, og fik fuld valuta af foredraget gentager vi det med det nye foredrag marts 2019.

 

På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen samlet fortæller om deres opvækst i nok landets mest kendte sejlerfamilie med far Mikkel Beha og farfar Troels Kløvedal. Og selvfølgelig også om deres tre-årige verdensomsejling med Havana, hvor de som brødre kom tættere på hinanden end de fleste.

 

Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster.

 

Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.

 

Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og om at opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når du lærer at udnytte fællesskabets styrker.

 

På aftenen tager de os også med tilbage i tiden til dengang, de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De fortæller om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

En aften med Emil og Theis er ikke bare en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.

 

TILMELDING & BETALING HER senest 15. januar 2019.

 

Pris: kr. 329,00,-

 

Skynd dig til at tilmelde dig, der er reserveret 15 pladser, og foredraget bliver nok erfaringsmæssigt hurtigt udsolgt og var udsolgte i andre steder i landet.

 

 

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes