STILLINGSOPSLAG | EJENDOMSBESTYRER

January 20, 2019

Ejendomsbestyrer

 

Drømmer du om at arbejde med ejendomsdrift for Danmarks ældste døveforening? Og har du erfaringen og evnerne til at skabe de mest ideelle rammer for vores medlemmer og lejere i et unikt tegnsprogsmiljø på Nørrebro? Så er du måske den ejendomsbestyrer, vi søger.

 

Du får et selvstændigt og afvekslende job, hvor du får ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommen. Du får en bred kontaktflade i hele huset, og derfor forventer vi, at du kan dansk tegnsprog flydende og har stærke samarbejdsevner.

 

DINE PRIMÆRE OPGAVER

Du har sammen med hovedbestyrelsen ansvaret for vedligeholdelse og drift af ejendommen. Dine opgaver bliver således at:

  • Besigtige og vedligeholde udenomsarealer, fællesarealer, kælderarealer m.v. så de fremstår ryddelige, pæne og indbydende i det daglige og i forbindelse med udlejning

  • Holde øje med løbende håndværksmæssige opgaver og de driftsmæssige opgaver på ejendommen, f.eks. udskiftning af lyskilder, aflæsning af forbrugsmålere, m.v.

  • Håndtere henvendelser i forbindelse med udleje af festsal/café 17

  • Fremvise og klargøre udlejningsfaciliteter til brug (opsætning og nedtagning af borde/stole)

  • Administrative opgaver i forbindelse med udlejning og indkøb/opfyldning

ERFAREN GØR-DET-SELV HANDYMAND/KVINDE   

Du er vant til at have ansvar for administrative opgaver og drift samtidig med, at du yder en god, smilende service overfor ejendommens brugere. Du er god til at bevare overblikket, arbejder selvstændigt, ser muligheder og er dygtig til at prioritere dine arbejdsopgaver.

 

VI TILBYDER

En tidsbegrænset deltidsstilling på 25 timer om ugen (1 år evt. med mulighed for forlængelse). Arbejdstiden placeres fleksibelt primært i hverdagene (mandag til fredag) i tidsrummet fra kl. 9-15. Du får løn efter kvalifikationer.

 

ANSØG STILLINGEN

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem (med ansvar for ejendommen) Christian Klim. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og forventer at afholde samtaler løbende. Ansøgning (gerne på video) og CV sendes til ansættelsesudvalget via ck@deaf1866.dk senest den 20. februar 2019.  

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes