11. APRIL | FOREDRAG | FUNDAMENTET FOR SUNDHED

March 26, 2019

 

v. Michelle Lindop, personlig træner

 

Hvor mange gange har vi ikke hørt, at hvis vi skal være sunde, så skal vi spise grøntsager og dyrke motion. Det ved vi godt. Men hvad mange ikke ved er, hvor meget der skal til for at være sund. Det er mindre, end du tror!

Ligeledes er det svært at skelne mellem, hvad der faktisk gør en forskel for din sundhed, og hvad der ikke gør. I FUNDAMENT FOR SUNDHED sættes der fokus på, HVAD der udgør det fundamentale for vores sundhed, samt HVORDAN du skaber rammerne for et sundere liv. Vi er alle sammen forskellige. Derfor vil et fundament for sundhed også se forskelligt ud for dig og for mig. 

I foredraget vil du lære om de store linjer, som har den største effekt på din sundhed, og hvordan du kan arbejde på dit eget sundhedsfundament.

 

TILMELD DIG HER - NEMTILMELD

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes