17. AUGUST 2019 | EVENT | SUP SURFING I SVANEMØLLESTRAND FOR ALLE NIVEAUER

 

Få en super fed dag på vandet med SUP surf “ Stand up paddle surf ” mød glade mennesker og kom hjem veltilfreds, med en god fornemmelse af fornyet energi og balance. Et kursus i SUP surf “ stand up paddle ” kan gøres på flere måder. Det vigtigste er, at det er kompetente og professionelle undervisere, som udfører det.

Mange tænker man sagtens kan stå på boardet selv, hvilket også vil kunne lade sig gøre, det som er sværest udover balance er den rigtige teknik til at komme frem, med den rigtige teknik yder man 50% mere og kommer derved lettere og hurtigere frem.

 

 

 

Vi arrangerer en 2 timers kursus til en pris på 205 kroner! 

Alle de andre steder koster mindst 450 kroner. 

Det bliver fra kl. 15-17 , vi sørger for tegnsprogtolk til stede!

 

 

Tilmeld og betal via 

 

 

Sidste frist for tilmeldning er d. 13 august!!

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes