HVAD SKER DER I NOVEMBER?

November 4, 2019

 

November tilbyder nogle spændende aktiviteter og vigtige datoer! 

FOREDRAG OM TRANSKØNNETHED DEN 11. NOVEMBER:
Emilo Christensen holder et opdateret foredrag om hans proces og oplevelser som transkønnet. Det bliver arrangeret i samarbejde med Ladylike og Tegnbuen, og foregår på Døveforeningen af 1866. Sidst tilmeldingsfrist er d. 5. november kl. 23:59. Du kan stadig komme på dagen, men inden tilmeldingsfrist er der sandwich med i købet. 
Linket til tilmelding: https://ladylike.nemtilmeld.dk/37/

 

SPØRGESKEMA SLUTTER D. 11. NOVEMBER!
Vi har brug for at vide om du bruger døveforeningen og dens aktiviteter! Spørgeskemaet er for både medlemmer og ikke-medlemmer! Sidst frist for spørgeskemaet er d. 11. november! Du kan finde skemaet ved at klikke her

 

KANDIDAT TIL OLE JØRGENSENS MINDELEGAT

Der indsendes forslag til kandidater til Ole Jørgensens Mindelegat. Sidst frist er d. 18. november kl. 23:59 og flere oplysninger kommer i morgen!

 

DIALOGMØDE MED DDL D. 25. NOVEMBER

Kom til dialogmøde og vær med til at påvirke fremtidens DDL!

Den 8.-10. maj afholder DDL landsmøde. I den forbindelse skal vi vedtage et nyt arbejdsprogram. Du kan være med til at påvirke, hvordan arbejdsprogrammet skal se ud. Kom til dialogmøde og fortæl os, hvordan DU synes fremtidens DDL skal ud.

Der er dialogmøde i København (Brohusgade 17) den 25. november kl.18

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes