25. NOVEMBER | EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING OG DDL'S DIALOGMØDE

November 13, 2019

Indkaldelse til Døveforeningen af 1866's ekstraordinære generalforsamling 2019

Mandag den 25. november kl. 16:30 i Festsalen, Brohusgade 17, 2200 København

Dørene åbnes kl. 16:00.

 

Dagsorden kan findes ved at klikke på her

 

"Døveforeningen af 1866’s nuværende revisor er JS REVISION, og bestyrelsen ønsker at skifte til en ny revisorfirma for der er et bedre samarbejde og et bedre system. Foreningen sparer også pengene ved at skifte firmaet. I følge 1866’s vedtægter skal generalforsamlingen give samtykke til bestyrelsens forslag af den nye revisor, og derfor indkalder vi til den ekstraordinære generalforsamling."

 

Vi regner med at generalforsamlingen slutter kl. 17 og der er pause til DDL's dialogmøde som starter kl. 18. Der er mulighed for at spise hotdogs. Hotdogs skal dog bestilles via linket: https://1866.nemtilmeld.dk

 

Vi glæder os til at se jer til både ekstraordinær generalforsamling og DDL's dialogmøde.

 

 

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes