31. JANUAR 2020 | OPLÆG | MIN KUFFERT VIL GERNE BESTEMME MIN REJSE

 

 

Absalon 2.0 og Døveforeningen af 1866 har inviteret Kirsten Styltsvig til at holde et oplæg om den spændende emne, "Min kuffert vil gerne bestemme min rejse". Alle er velkommen, der er gratis indgang!
___________________________________________

Hvor: Cafe 17, Brohusgade 17
Hvornår: Fredag d. 31 januar - Klokken 19.00 - 21.00 (Døren åbnes klokken 18)
Varighed: Ca 1 ½ time.
Pris:Gratis
Antal: Maks 45 deltager.
Drikkevarer: Der er mulighed for at købe drikkevarer på stedet
____________________________________________

"Min kuffert vil gerne bestemme min rejse"
Vi påvirkes af den opvækst vi har. Den får indflydelse på hvordan vi
indgår i relationer til venner, hvordan vi er som kæreste, hvem vi
vælger som partner, vores måde at være forældre og kollega på. Har vi så slet ingen frie valg, og er alt så forudbestemt, kan vi gøre noget ved det? Hvorfor reagerer jeg somme tider på en måde jeg selv synes er uhensigtsmæssigt, og hvordan kan jeg forstå det?

Er du lidt nysgerrig på at høre mere om dette, så mød op fredag d. 31 Januar.

Kirsten Styltsvig: Psykoterapeut. Uddannet som Imago- relations-terapeut. Neuroaffektiv relations terapeut. Tab- traume- terapeut. I kypernetisk psykologi mv.

 

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes