UDSÆTTELSE AF GENERALFORSAMLING

March 30, 2020

 

Grundet coronavirus og genåbning af Danmark d. 13. april har vi drøftet til bestyrelsesmøde, at det ikke er realistisk at gennemføre generalforsamling så kort tid efter åbningen. Vi ser at mange af 1866's medlemmer vil være forsigtige når der genåbnes, derfor vil vi udsætte 1866's ordinære generalforsamling til ubestemt tid. 

 

Vi håber medlemmernes accept på udsættelsen af generalforsamlingen. 

 

Ifølge dagsorden var sidst frist for indkomne forslag i lørdags, dvs. d. 28. marts 2020. Vi har ikke modtaget noget forslag, og vil gerne fastholde at der ikke er noget forslag til behandling når der er fundet en ny dato til generalforsamling. 

 

Vi sender alle materialer: årsberetning, årsregnskab mm. den 13. april 2020. 

 

Pas på jer selv! 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes