VÆRESTED ÅBNER IGEN

June 21, 2020

 

VÆRESTED ÅBNER IGEN TIRSDAG D. 23. JUNI 2020

 

Værestedets frivillige Allan, Judy og Margit vil gerne åben Værested nu på tirsdag d. 23. juni. Der vil være social samvær. Der vil også være åbent d. 30. juni, hvor der vil blive talt om program for de næste 3 måneder. 

Værested følger stadig myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring coronavirus, og derfor vil der være nogle regler i Værested. Der er plads til 35 personer i Søjlesalen, 15 personer udenfor ved terrassen og så 15 personer ude i gården. 

 

Vi opfordrer kraftigt at tilmelde jer når I kommer til Værested ved at sende på mail: vaerested@df1866.dk og skrive hvilken dato (eller datoer) I tænker at komme. Det er for at have styr på antallet. I kan stadig komme til Værested hvis I ikke har tilmeldt jer.

 

Vi beder jer at ikke komme til Værested hvis I er syge eller føler sig ikke rask. 

 

Der sælger fortsat drikkevarer, kager og smørrebrød i Caféen.

 

Vi glæder os til at se jer igen og få hygget os igen. Det er jo længe siden vi sidst har set hinanden pga. coronavirus.

 

Del på Facebook
Please reload

© 2020 | Døveforeningen af 1866 | alle rettigheder forbeholdes